|
Månedens menu Kun som Take Away
April |
|
2018 |
Forret: |
Indbagt kylling. - med sød chilisauce (nr. 0) |
Hovedret: |
Kaeng ka-ri. Kylling stegt i gul karrysauce og kokosmælk med løg, kartofler og cashewnødder (nr. 26) |
|
Naturligvis inkl ris. |
Maj |
|
2018 |
Forret: |
Paa pia. 4 stk. mini-thai forårsruller fyldt med svinekød, glasnudler, hvidkål og gulerødder - med sød chilisauce (nr. 1)
|
Hovedret: |
Kaeng khiew wan. Kylling stegt i stærk grøn karrysauce og kokosmælk med pebberfrugt, abuerginer, bambusskud, basilikum og grønne bønner (nr. 25)
|
|
Naturligvis inkl ris.
|
Juni |
|
2018 |
Forret: |
Wanton. 8 stk ægdejspakker fyldt med hakket svinekød - med sød chilisauce (nr. 2)
|
Hovedret: |
Pa naeng. Kylling stegt i stærk panaeng karrysauce og kokosmælk med peberfrugt, basilikum og limeblade (nr. 24)
|
|
Naturligvis inkl ris.
|
|
|
Pris |
95,- |
|
|
 |
22. |
Phat gai met himapham. Kylling stegt i soyasauce med peberfrugt, babymajs, champignon, springløg, løg og cashewnødder |
70,- Kr. |
|
|